Sajtóközlemény

2018. december 12.

A Szombathelyi Törvényszék - dr. Varga Roland tanácsa – a mai napon újabb tárgyalást tartott Gy. I. emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult ügyben.

A bíróság a mai tárgyaláson iratokat ismertetett, tanúkat hallgatott ki, valamint a bejelentésről készült hangfelvételt hallgatta meg.

2018. november 19.

A Szombathelyi Járásbírós 2018. november 19-én ítéletet hirdetett annak a vádlottnak az ügyében, aki ellen  fegyveres rablás mellett kifosztás, lopás és garázdaság miatt is indult eljárás .

A harminc éves férfi 2017 januárjában besurrant a Haladás VSE könyvelő irodájába, és onnan tulajdonította el a sértett pénztárcáját.

2018. november 7.

A Szombathelyi Törvényszék tárgyalást tartott B.Zs és kettő társa különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt indult bűnügyben.

2018. október 25.

A Szombathelyi Járásbíróság ma előkészítő ülést tartott B.B és társai ügyében, amelyben a vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség emelte és képviselte.

2018. október 15.

A Szombathelyi Törvényszék 2018. október 15-én előkészítő ülésen emberölés bűntette miatt jogerősen 9 évi szabadságvesztésre ítélte azt férfit, aki italozás közben ásóval agyonverte barátját.

2018. október 1.

A Szombathelyi Törvényszék pénteken folytatta a Gy. I. emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult ügyének tárgyalását, amely estig tartott.

A bíróság összesen tíz -orvos, fegyver, fizikus, genetikus, vegyész - szakértőt hallgatott meg.

2018. szeptember 28.

Előkészítő ülést tartott a Szombathelyi Járásbíróság dr. G. K és társa ellen társtettesként elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt indult ügyben.

2018. szeptember 20.

A Szombathelyi Járásbíróság 2018. szeptember 19-án előkészítő ülésen garázdaság bűntette miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélte azt a labdarúgót, aki egy labdarúgó mérkőzésen kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított a játékvezetővel szemben.

2018. szeptember 17.

A Szombathelyi Törvényszék előkészítő ülést tartott B.Zs és kettő társa különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt indult bűnügyben.

2018. szeptember 12.

A Szombathelyi Törvényszék hétfőn jogerős ítéletet hozott G. A vádlott ügyében. A bíróság a letartóztatásban lévő vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt 12 év - fegyházban végrehajtandó - szabadságvesztésre, mellékbüntetésül 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.