Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága

Cím
9700 Szombathely, Petőfi S. u. 1/a.
Levelezési cím
9701 Szombathely, Pf. 16.
Központi telefonszám
+36 94 390-540; Fax: +36 94 329 961
E-mail cím
szombathelytvsz@birosag.hu

Ügyfélfogadási rend

Kezelőiroda
Hétfő, Kedd, Szerda: 9:00 - 11:00; Csütörtök: 8:00 - 15:30; Péntek: ---

Akadálymentesség a Szombathelyi Törvényszék Cégbíróságán

A Szombathelyi Törvényszék Cégbíróságának (Szombathely Petőfi S. u. 1/a. szám alatt található) épülete teljesen akadálymentes.

Az épület megközelíthető gépjárművel és rendelkeznek mozgáskorlátozott parkolóval. A félfogadással érintett irodák és tárgyalótermek megközelítését akadálymentes személyfelvonó biztosítja. Külön mellékhelyiség került kialakításra az épület 2 szintjén mozgáskorlátozottak számára kapaszkodókkal, konkáv mosdóval, dönthető tükörrel és segélyhívóval. E helyiségben került elhelyezésre a kisgyermekes ügyfeleket segítő felhajtható pelenkázó is.

A vakok és gyengénlátók számára a bejáratnál átvehető hangos- és tapintható térképet rendszeresítettünk, mely az épületeken belüli közlekedést segíti. Akadálymentes szimbólumokkal, Braille írással ellátott információs táblákat helyeztünk el. A meglevő burkolatra kerültek felragasztásra az ügyfélforgalommal érintett épületrészekben a gyengénlátókat segítő Technogen vezetősávok.

A tárgyalótermek indukciós hurokkal felszereltek, mely a nagyothallók számára biztosítja a megfelelő kommunikációt.

Az ügyfelek az akadálymentességgel kapcsolatos igényeiket a 94 390-540 telefonszámon vagy a szombathelytvsz@birosag.hu e-mail címen jelezhetik.