SAJTÓREGISZTRÁCIÓ

 

A Szombathelyi Törvényszék tájékoztatja a média képviselőit, hogy a nyilvános tárgyalásokon és nyilvános üléseken a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött az egészségügyi válsághelyzet alatt a törvényszéken bevezetett egészség megóvó intézkedésekre tekintettel.

A tárgyalótermek befogadóképessége korlátozott, ezért szerkesztőségenként legfeljebb kettő személy jelenléte biztosítható.
Az épületbe történő belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező. A maszkviselés az épületben, így a tárgyalótermekben is kötelező.
Aki nem rendelkezik megfelelő védőeszközzel, vagy az írt óvintézkedéseket nem teljesíti, annak megtagadható az épületbe való belépése, illetve a tárgyalóterem elhagyására felszólítható.
A regisztrációt legkésőbb az adott tárgyalást/ülést megelőző 24 órán belül kell eljuttatni az alábbi elektronikus címre.

szombathelysajto@birosag.hu

A Szombathelyi Törvényszék épülethasználati rendje és az épületben tartózkodás szabályai a járványügyi készültség idején a törvényszék honapján megtalálható, az alábbi linkre kattintva közvetlenóűül is elérhető:

link

Szombathely, 2020. október 14.